De omgeving van Pine Bay Holiday Resort

Pine Bay Holiday Resort heeft een gunstige ligging met het centrum van Kusadasi op 6,5 km en het historische Efese op 11 km. In de buurt van het resort vind je talloze bezienswaardigheden, stranden, waterparken en winkels. Er zijn in de buurt meerdere waterparken waar zowel jong als oud zich uren kunnen vermaken!

In ongeveer 50 minuten ben je vanuit de luchthaven van Izmir in het resort. Op deze pagina hebben wij de leukste activiteiten en excursies in de buurt van Hotel Pine Bay Holiday Resort op een rijtje gezet.

Weergave 1-

12

van 5 resultaten

De omgeving van lara in turkije Antalya
Georganiseerde boottocht

Ga mee met een georganiseerde boottocht over de turquoise wateren van de Egeïsche kust en ontdek het echte Turkije. Je bezoekt meerdere baaien waar je aanlegt en vrij kunt snorkelen of zonnen. Het vriendelijke personeel is erg enthousiast en op de boot worden leuke nummers gedraaid.

Bij deze boottocht pauzeer je meerdere malen waarbij je een heerlijke lunch krijgt aangeboden uit de Turkse keuken. Je wordt bij het Pine Bay Holiday Resort opgehaald en weer afgezet. Deze excursie is al vanaf €20,- te boeken via de onderstaande link:

» Ticket Boottocht

Antalya
Pamukkale

Pamukkale ook wel het kasteel van katoen genoemd is populaire excursie onder toeristen. Het is een bijzonder natuurverschijning waar al duizenden jaren warm straal kalkhoudend water naar beneden stroomt via de terrassen. Pamukkale behoort tot de UNESCO Werelderfgoedlijst en men denkt dat het kalkrijke bronwater de huidkwaliteit ten goede doet.

De Romeinen verbleven hier ook om zich te wassen en te reinigen. Tegenwoordig kun je er nog steeds in zwemmen en in baden. Boek eenvoudig een excursie naar de baden van Pamukkale via de onderstaande link (inclusief transfer):

  » Ticket + transfer naar Pamukkale 

Strandvakanties
Waterparken

Met diverse waterparken in de buurt van Pine Bay Holiday Resort is het de perfecte uitvalsbasis wanneer je op zoek bent naar waterpret! Het waterpark Adaland is het populairste park in de buurt maar Tortuga Pirate Island mag ook zeker niet vergeten worden.

Op loopafstand van het hotel ligt aquapark Adaland. Met veel verschillende grote glijbanen, talloze zwembaden en rafting mogelijkheden is Adaland het populairste waterpark van Kusadasi. Aquapark Tortuga heeft daarin tegen een compleet wipe out parcour met allerlei opblaas speeltoestellen en uiteraard ook veel glijbanen en zwembaden.

Shopping Mall
Bezoek Het Historische Efeze

Efeze is een oude Griekse havenstad en vormt een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de westkust van Turkije. Efeze behoort tot de UNESCO Werelderfgoedlijst en is van de grootste opgravingen uit het Griekse tijdperk.

Er is ontzettend veel bewaard gebleven zoals historische tempels, het amfitheater, de poort van Mazaeus en Mithridates en de bibliotheek van Celsus. Efeze was na Rome de grootste stad van het Romeinse rijk. De bibliotheek van Celsus is voor velen het hoogtepunt van Efeze. Hier is nog relatief veel van overgebleven en indrukwekkend om eens te zien! Wij raden aan als je de mogelijkheid hebt, om een excursie te boeken naar Efeze.

» Ticket + transfer naar Efeze

Vakantie in Kusadasi in Turkije Haven van Lara
Kusadasi

Van alle badplaatsen die Turkije heeft is Kusadasi één van de meest sfeervolle plaatsen. De stad heeft vele bezienswaardigheden, winkels, restaurants, stranden en een prachtige haven. Kusadasi valt uitstekend een dagje te combineren met zon, zee & strand. De twee populairste stranden zijn Long Beach en Ladies Beach, deze uitgestrekte stranden zijn erg populair onder toeristen.

Het Ottomaanse oude centrum van Kusadasi met zijn gezellige restaurants, winkeltjes en traditionele koffiehuizen is ook een trekpleister. Slenter door de oude wijk Calais tijdens en laat je gedachten afdwalen! De historische huizen, de vele moskeeën en de traditionele kleurrijke markten stralen een unieke oosterse flair uit. Bekijk de overblijfselen van de stadsmuren en proef de cultuur van Turkije.