Maximaal genieten!

Superior kamer met zeezicht

De superior kamers bieden net dat beetje extra ruimte en comfort en met een oppervlakte van 40m² zijn ze een stukje groter dan de standaardkamers. In deze kamers kun je met maximaal vier personen terecht. Wat echt fijn is, is dat je vanuit elke superior kamer kunt genieten van het uitzicht op zee en dat zit al bij de prijs inbegrepen!

  • 50m² groot
  • Balkon met zeezicht
  • Airconditioning
  • Tweepersoonsbed + 2 aparte bedden

Superior kamer informatie op een rijtje

De superior kamers bieden net dat beetje extra ruimte en comfort en met een oppervlakte van 40m² zijn ze een stukje groter dan de standaardkamers. In deze kamers kun je met maximaal vier personen terecht.

Wat echt fijn is, is dat je vanuit elke superior kamer kunt genieten van het uitzicht op zee en dat zit al bij de prijs inbegrepen! Het is echt een heerlijke upgrade als je iets meer ruimte en een mooi uitzicht zoekt tijdens je verblijf.

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Kamers

Andere kamers

Tuinkamer

De tuinkamers zijn top voor wie ’s ochtends wakker wil worden met het vrolijke getjilp van vogels. Ze zijn ruim, met een oppervlakte van 70 m², bieden alle comfort die je maar kunt wensen en passen perfect in de natuurlijke omgeving. Elke kamer heeft twee slaapkamers, twee badkamers, een studeerkamer, een woonkamer, een keuken en een lekker ruim terras!

Meer informatie
Standaard kamer

In de standaard kamers vind je alles wat je nodig hebt voor een relaxed en betaalbaar verblijf: een minibar om je drankjes koel te houden, airconditioning voor de warme dagen, een kluisje voor je waardevolle spullen en natuurlijk een bureau, koelkast, magnetron en een koffiezetapparaat voor je dagelijkse gemakken!

Meer informatie
Kamer met tuin & terras

De kamer met tuin en terras is heerlijk uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Denk aan een minibar, airconditioning, een persoonlijke kluis, een bureau om aan te werken, een koelkast, een magnetron en natuurlijk een koffiezetapparaat om je dag goed te beginnen.

Meer informatie