Maximaal genieten!

Familiekamer

In het Pine Bay Holiday Resort vind je zogenaamde familiekamers, oftewel bungalowkamers. Deze bevinden zich in een apart bijgebouw, midden in de tuin en zijn voorzien van alle gemakken die je ook in de standaardkamers aantreft!

  • 49m² groot
  • Balkon met uitzicht op land
  • Airconditioning
  • Tweepersoonsbed + 2 aparte bedden + slaapbank

Familiekamer informatie op een rijtje

Wat deze kamers bijzonder maakt, is hun ruimte. Met een oppervlakte van 49m², bieden ze genoeg plek voor een gezelschap van twee volwassenen en twee kinderen of zelfs vier volwassenen en één kind.

Deze kamers zijn verdeeld in twee aparte slaapruimtes en beschikken over twee badkamers. In de eerste slaapkamer staat een Frans bed en de tweede beschikt over twee eenpersoonsbedden.

Ook is er een slaapbank in de entree. Dit alles is ontworpen met oog voor comfort en ruimte, zodat je met je gezin heerlijk kunt ontspannen in een natuurlijke omgeving!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Kamers

Andere kamers

Tuinkamer

De tuinkamers zijn top voor wie ’s ochtends wakker wil worden met het vrolijke getjilp van vogels. Ze zijn ruim, met een oppervlakte van 70 m², bieden alle comfort die je maar kunt wensen en passen perfect in de natuurlijke omgeving. Elke kamer heeft twee slaapkamers, twee badkamers, een studeerkamer, een woonkamer, een keuken en een lekker ruim terras!

Meer informatie
Standaard kamer

In de standaard kamers vind je alles wat je nodig hebt voor een relaxed en betaalbaar verblijf: een minibar om je drankjes koel te houden, airconditioning voor de warme dagen, een kluisje voor je waardevolle spullen en natuurlijk een bureau, koelkast, magnetron en een koffiezetapparaat voor je dagelijkse gemakken!

Meer informatie
Kamer met tuin & terras

De kamer met tuin en terras is heerlijk uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Denk aan een minibar, airconditioning, een persoonlijke kluis, een bureau om aan te werken, een koelkast, een magnetron en natuurlijk een koffiezetapparaat om je dag goed te beginnen.

Meer informatie